HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Mostanában...

2010.08.25. 11:07 Vámpír\\\'08

...nem történik semmi, nincs itt az idő hogy történjen...

De hagyjuk a Beatricét, nézzük majd az X-Faktort legalább Feró miatt.

Mostanában nem történik semmi. Ami már csak azért baj, mert azok közé tartozom akik fogvicsorgatva harcoltak az új kormányért, aztán jött a pofára esés... A forint szarabb mint volt, növekedés vagy adócsökkentés sehol, aki pedig látott már egy új munkahelyet az egymillióból, az szóljon már nekem is, legyen olyan jó. Zuhanó tőzsde, csődhullám, gyárbezárások, energiaáremelések - hát nem erről volt szó, drágáim. A két hét alatt megvalósuló közbiztonságot most hagyjuk, mert csúnya szavakat nem nagyon szeretnék használni a posztokban. :)

A baj nem az hogy már megint, sokadszor hazudtak bele a pofánkba, hanem hogy látványosan nem csinálnak semmit. Szóljon, aki - augusztus 20-át leszámítva - látta mostanában Orbán Viktort. Ja igen, a meccsen, gratulálok hozzá, ahogy a Videotonnak is, hogy a jelenlegi állapotok mellett többszázezer eurót tudnak költeni olyan négerekre, akik aztán a kispadra se férnek oda...

Naszóval, hagyjuk a politikát a francba, az önkormányzati választáson jőjjön a Jobbik, őket még nem próbáltam. Hogy ha ők sem jönnek be, akkor mi lesz? Fogalmam sincs. Lehúzhatjuk a rolót, az utolsó meg kapcsolja le a villanyt.

Szólj hozzá!

Címkék: választás személyes foci belföld

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr262246348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása