HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Néhány szó a Fradi-botrányról

2009.11.05. 15:22 Vámpír\\\'08

Szögezzük le az elején: maximálisan elítélem a szurkolói randalírozást. De...

Miért nem lehet őszintén beszélni? A nyáron három év szünet után visszajutottunk az NB I-be. Énbennem ott volt a hurráhangulat, hogy végre-végre-végre!

És ekkor jöhetett volna az őszinte beszéd: kérem szépen, mondhatta volna a tulajdonos, válság van, főleg nekem, aki az építőiparban vagyok érdekelt. Ennyire futja most, legyen ez az év a csapatépítésé, itt van ez a sok tehetséges fiatal, szokják az NB I-et, aztán majd jövőre. Szerintem ez teljesen elfogadható lett volna.

Ehelyett ment a nagy duma bajnoki címről, BL-szereplésről, erősítésekről. Az erősítéseket láttuk, a Magyar Kupából az MTK II verte ki - könnyedén - a nemzetközi szereplésre áhítozó alakulatot. Maradt a bajnokság, ahol közel két hónapja nem nyert a csapat, s egy - mondjuk ki nyíltan - kiesési rangadón a tökutolsó, nem túl ac(z)élos Diósgyőr szarrá veri a Fradit az Üllői úton.

Ennyi. Mégegyszer mondom, a huligán az huligán, a szombati eseményeknek nincs helyük a pályán. De mégis: meddig kellett volna tűrni ezt? Viszont a probléma azóta megoldódott, zárt kapus meccsen tegnap megverték az ETO-t - hát, ha a közönség nyomasztó terhét nem tudják elviselni a játékosok - figyelem: profikról van szó! - akkor még hat pont biztosan zsebben van. Aztán jöhetnek az erősítések, ahogy hallani Tímár és Gyepes, a válogatott bakikirályok, valamint az örök ígéret Szabics Imre. Mondjuk, a jelenlegi kerethez képest tényleg erősítést jelentenek, de a nemzetközi szinthez ezzel nem jutunk közelebb.

1 komment · 1 trackback

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr291502618

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csürhe, csürhe... 2009.11.06. 10:28:17

Hogy is szokták mondani? Morális válság? Hát valami ilyesmi történik a Fradi háza táján. Több év keserűség, NB2, tulajváltások, szurkolói terror Magyarország kirakatcsapatánál, a 28 bajnoki címmel büszkélkedő Ferencvárosi Torna Clubnál. Az, ami ma tört...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vámpír\\\'08 2009.11.07. 21:19:38

A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Fradi-szurkolók rasszisták, nem viselik el a négereket. Ez hülyeség. Én pl. azért nem tudom a mostani csapatot szeretni, mert egyszerre hoztak ide egy rakás idegent, akiknek tök mindegy hogy hol játszanak, csak legyen meg a fizetés. Annak idején egy magyar játékos büszkén nyilatkozta, hogy élete álma teljesült azzal hogy a Fradiba jöhet játszani, és mivel mindig egy-két új ember jött, volt idő őket megismerni és megszeretni. De a mai csapatból nekem Balog Zoli, Dragi és Lipcsei mond valamit, jó ott van még Ferenczi, de ő szerintem már az összes NB I-es csapatnál megfordult.
süti beállítások módosítása