HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Újpest - Fradi :(

2010.09.13. 15:19 Vámpír\\\'08

Naszóval, a 0-6 ról...

Az biztos hogy újpesti barátaim - nincsenek ilyenek :) - életük végéig örömmel fogják emlegetni ezt a meccset. Tehetik is, minden idők legnagyobb különbségű győzelme volt, büszkék lehetnek rá.

Ettől még nem dől össze a világ. Jó, a derbi az derbi, de ugyanúgy három pont jár érte mint a Szolnok ellen, ami meg a gólkülönbséget illeti, dolgozzunk azon hogy a bajnokság végén - jó pár - pontelőnyben legyünk az Újpesttel szemben, akkor meg kit érdekel. Ha a hét végén sikerül mondjuk egy hetest hinteni a Siófoknak, már helyre is állt a dolog.

Ami a játékvezetést illeti: szerintem Heinz kiállítása kissé szigorú, de megadható volt. Nem feltétlenül járt a piros, de egy ilyen rutinos, öreg játékos ne legyen már ekkora marha. Ugyanúgy megadható lett volna a piros Böőr Zoltánnak is, őszinte leszek, sajnáltam volna őt is, sok-sok sérülés után végre kezdő egy ilyen nagy meccsen, nyilván óriási bizonyítási vágy dolgozott benne, azért volt az a randa belépője rögtön az elején. Utána azonban - sajnos - úgy játszott mint legszebb napjaiban, ha a csapatának nem is, neki drukkolok, hiszen nagy tehetségű, de ritka peches játékosról van szó.

Pruknert meg ne bántsa senki: én igenis azt várom a Fraditól, játékoskerettől és edzőtól függetlenül a mindenkori Fraditól, hogy 0-5-nél is rohanjon előre, harcoljon, küzdjön megállás nélkül. Igen, a kiállítás és 0-2 után vissza lehetett volna állni, kihúzni a második félidőt - valószínűleg az Újpest sem erőltette volna nagyon a támadásokat, örültek volna hogy zsebben a biztos győzelem, minek kockáztatni - így azonban kinyíltunk, és el kell ismerni, hogy ezen az estén nemzetközi szintű szélsőjátékot produkáltak. Úgyhogy egye fene ezt a hatost, rúgjunk be még egy párszor, aztán fátylat rá. Az én nagyobb bánatom az, hogy vajon az Üllői úton miért nem tűnik fel egy Simon Krisztián, vagy egy Egerszegi? Mert a nyáron ugye kényszerből húzták elő őket Újpesten, de ha ilyen a magyar utánpótlás, akkor még sok csapatnak kívánok pénztelenséget. :) Nekünk meg van pénzünk, van is Juniorunk meg Andrezinhonk. Állat.

Ha már állat: mielőbbi jobbulást kívánok a megkéselt fiatalembernek. Úgy gondolom, huszonvalahány évvel ezelőtti garázda múltam :) alapján joggal mondhatom: a derbihez hozzátartozik a jó bunyó is, de segédeszközök nélkül. Hypós - Isten nyugosztalja - sosem használt semmiféle segédeszközt...

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr572292977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása