HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Második nap

2010.10.06. 15:47 Vámpír\\\'08

Második napja nem gyújtottam rá.

A többit el lehet képzelni. Ez úgy nagyjából a 30.? 45.? 87.? leszokási kísérletem :), de most már biztosra veszem hogy az utolsó. :)))

Szenvedek, szenvedek, de rengeteg bölcs motivációs oldalt olvastam, és talán-talán  meg tudom győzni magam. Hiszen lenne - hál'Istennek - miért élni még egy kicsit. Nem beszélve, mert az egészség szempontjából sokadrangú kérdés hogy most ugye akciósan hatszázhúsz egy csomag, jövőre meg jövedékiadó-emelés. És hát napi kettő is elmegy a szebb napokon. Mármint csomag. :)

Na, hát majd beszámolok folyamatosan, aztán meglátjuk.

Amúgy semmi, egyelőre más nem nagyon fér az agyamba. De majd beszámolok. Folyamatosan. Ja, hogy ez már volt. Naszóval, nem vagyok a topon szellemileg, ez tény.

Szólj hozzá!

Címkék: személyes dohányzás cigi leszokás

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr962350914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása