HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Ajándékdal

2010.02.15. 18:54 Vámpír\\\'08

Minden kedves olvasónak egy dal mára, egyrészt azért mert nagyon jó mind zeneileg, mind szövegileg, másrészt mert az olvasó vendég, s így köszönteni illik, aztán meg úgy egy hónap múlva hasonló hajszerkezettel fogok bírni én is! :))))

Bár utóbbit még meglátjuk, nagy kérdés hogy pontosan mit is alkossunk belőle, hál'Istennek most van miből. Milyen is legyen? Miki persze ebben is segít:

"Legyen Szikorázó, ahogy a Dili-Dolly hordja,
vagy mint a Novai tavalyi fecskefarkú Fordja
Legyen egy kényes-Kékes, ördögi-Fekete,
vagy tüskés-zöld Fenyő:
A lényeg az, hogy lezser és nagymenő!"

De ez most nem Fenyő, hanem... Szóval:

Légy nálunk üdvözölve Vendég!

Jó szórakozást!

https://www.youtube.com/watch?v=m9cJk_YfIYo

Szólj hozzá!

Címkék: zene személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr871761043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása