HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Idegen faj

2010.01.22. 21:19 Vámpír\\\'08

Él egy idegen faj az országban. Arról lehet megismerni, hogy legyen akármilyen gond, baj, probléma, válság, az ő sora igen jól megy továbbra is.

No, ez a faj nemrég kitalálta, hogy minden kutyába chip kell. Persze. Ők gyártják a chipet, hiszen övék a legtöbb részvény, főleg az informatikai iparágban. Ők tartják nyilván, hiszen tartják jól fizető helyüket a közigazgatásban.

Aztán ellopják a kutyámat. Ó, semmi baj, hiszen van benne chip. Na ja. Egy hónapja várjuk már haza, és sehol semmi.

De az idegen faj sora jól megy továbbra is. Ők felnyalnak kutyánként hétezer forintot, aztán ki nem szarja le a többit? Ők élnek vidáman. És még fenyőben sem esik kár miattuk...

Szólj hozzá!

Címkék: személyes kutya

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr351693787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása