HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Létra

2010.08.25. 10:57 Vámpír\\\'08

Ül az ember egy hétvégi reggel az italboltban, kellemes a meleg, süt a nap, bár már Fekete Istvánnal szólva "meglassúdott a nyár"... Lapozgatom a bulvárt, mentségemre szolgáljon hogy csak ilyenkor, hétvégén, és csak itt. Csöcsök - kié frissen felvarrva, kié éppen leeresztve -, seggek, balesetek, gyilkosságok, szóval a szokott vidám hétvégi Blikk-színvonal. Aztán egy cikk...

Thesszalonikiben egy tűz során bennégett egy idős házaspár a lakásában. Előfordul persze máshol is. A torokszorító a két kép: az egyiken még nyugodtan várnak a segítségre a teraszon, két öreg görög, egymás kezét fogva. A következő képen már mindent elborít a láng.

Mi történt a két kép között? Megérkeztek a tűzoltók, de mint kiderült, az egész városban nincs olyan magas daruskocsi, ami kellett volna. Így hát bennégett a két öreg, na bumm. Ha úgy vesszük, a költségvetési hiány meg az IMF szempontjából még jó véget is ért a történet. Tanulság semmi, csupán az, hogy ahová ez a banda beteszi a lábát, ott nincs tűzoltóautó, nincs mentő, nincs kórház - csak a mindent felemésztő lángok, és a fojtogató füst.

Már a mi házunk is ég, elég rendesen. Lesz még mivel oltani? Érdemes még egyáltalán?

Szólj hozzá!

Címkék: külföld tűz imf thesszaloniki

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr632246247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása