HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Fradi-Honvéd

2009.11.15. 10:21 Vámpír\\\'08

A Ferencváros számára véget ért az idény: a pénteki Honvéd elleni, 0-0-ás mérkőzés fénypontja számomra az volt, amikor a játékvezető hármat fújt a sípjába. Ez a mérkőzés jó esszenciája volt az egész idénynek: küszködés, szenvedés - erről szólt az ősz.

Ami viszont pozitívum, hogy a védelem összeállni látszik: Short vezetése alatt három egymást követő mérkőzésen nem kapott gólt a csapat, pedig a Győr és a Pápa támadói azért nem rosszak. Ráadásul Dragóner ezekre a mérkőzésekre kiesett a csapatból.

Szóval, a tavasz: a Fradi mindig híres volt arról, hogy nagy tavaszi hajrára képes. Csodát persze nem várhatunk, hiszen a nemzetközi szereplésre jogosító helyektől fényévnyi távolságra vagyunk. De azért minden megtörténhet.

Kapus már van, Megyeri tényleg Fradi-szintű játékos, s ha még egy kis rutint is szerez, akkor - akkor szívesen mondanám hogy a következő tizenöt évre megvan a kapusunk, csak hát ma ez nem így működik. És nekem Haber is tetszett, Holczer meg visszakerült a helyére, a harmadosztályba.

A védelem nagyjából tehát OK, szerintem az egész idény legjobb teljesítményét a szűrőposzton játszó Morrison nyújtotta. Középpálya... Rósa, Tóth rendben, Lipcsei reméljük bírja majd erővel a tavaszt is, egy igazi irányító, a játéknak fazont adó játékos viszont nagyon kellene, az ilyesmi viszont itthon, és külföldön is hiánycikk, legalábbis a megfizethető kategóriában. A csatársor meg áll Ferencziből, aki a végére összekapta magát, és biztos megrúgja a maga góladagját a tavasszal is, de hát melléje kellenének még emberek: Shaw bácsi már nem az igazi, Mamics sosem volt az igazi, ki van még?

Szóval, 3-4 új ember, egy lelkes, kritikus, de kulturált szurkolótábor kellene, és akkor tavasszal kizöldülne újra minden.

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr661526223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása