HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

NB I. 18. forduló

2010.03.17. 14:27 Vámpír\\\'08

Ferencváros-Nyíregyháza 0-0

A Nyíregyháza elérte amit elérhetett, ponttal távozott a - Rósa Dénes szerint - dobogóra vágyó Ferencváros otthonából. Néző kevés volt, de ez a játék még ennyit sem érdemelt. Bebizonyosodott, hogy bár az új igazolások nem rosszak, egy igazi irányító elkelne a Fradiba, szerintem a tavasszal Lipcsei még képes lenne megoldani ezt a feladatot. Ferenczi sajnos ugyanúgy beragadt a tavaszi rajtnál mint az ősszel, s most a csodacsatár :) Elding sem tudott segíteni.

Paks - Vasas 2-2

Érdekes párosítás, a Vasas rengeteg középszerű külföldivel, a Paks pedig hazai szinten nagy nevekkel állt fel, ebből lett egy jó kis meccs, négy gól, és igazságos döntetlen.

MTK - Haladás 0-0

Hát erről nehéz lenne bármit is mondani. A legboldogabbak akkor voltak a szurkolók, amikor végre vége lett...

Kaposvár - ZTE 1-1

A Kaposvár évről-évre hozza magát, pedig mindig el kell adniuk a legjobbjaikat, és most még a jelenlegi csapatból is többen hiányoztak. Én a magam részéről nagyon drukkolok Prukner Lászlónak, hogy egyszer egy olyan csapatnál is kipróbálhassa magát, ahol komolyabbak a célok/lehetőségek. A ZTE-nek viszont az ilyen meccseket hoznia kellene, ha a dobogóra pályázik.

Győr - Kecskemét 1-0

A Győr védelme hihetetlenül szilárd, támadójátéka pedig hiába olyan-amilyen, egy gólt mindig lehet találni. A Kecskemét ismét nem futballozott rosszul, de tavalyi önmaguktól változatlanul messze vannak.

Videoton - Pápa 2-0

Országos egyes meccs volt, végülis papírforma végeredménnyel, de azért a Pápa tréfált meg már nagycsapatokat újonc létére, elég az Újpest elleni idegenbeli 3-0-ra gondolni. Ezúttal azonban nem volt átütőerő a pápai támadásokban, a végére pedig a fejüket is elvesztették, bizonyíték erre a két kiállítás.

DVSC - Bp. Honvéd 2-1

Ne kiabáljuk el, de több évi küszködés után mintha alakulna a Honvéd. A múlt heti győzelem után jól és - majdnem - eredményesen játszottak Debrecenben is, de végül a jelentősen jobb játékosokból álló hazaiak hozták a kötelezőt.

Újpest - Diósgyőr 4-1

McStay állása egyelőre megmenekült, ha Kabát egészséges, akkor az Újpest nehezen állítható meg. Viszont ebből látszik a csapat legnagyobb gyengéje, hogy a kezdő 11 szempontjából felveszik a versenyt a Debrecennel és a Videotonnal, viszont nagyon rövid a kispad. A Diósgyőrön mindhárom tavaszi meccsen látszott Tornyi mester munkája, jól és szépen játszanak, de hát nagyon belehúztak a sorsolással, így ez pontot eddig nem eredményezett. De ha így folytatják, meglehet a bentmaradás.

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr751847040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása