HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Kampány fékezett habzással

2010.03.02. 09:09 Vámpír\\\'08

Nyolc éve ilyenkor, meg négy éve ilyenkor... Most meg semmi. Pedig hát bő két hét van még az ajánlószelvénygyűjtésből, hat hét múlva pedig választunk. Aztán sehol semmi.

De hát nagyjából eldőlt minden. Az én optimista forgatókönyvem valahogy úgy néz ki, hogy Fidesz bő kétharmad, de akkor aztán Viktorom, tessék élni is vele: én kommunistát már az életemben nem akarok hatalmon látni - pedig remélem van még pár évtized hátra belőle. Aztán jőjjön be a második helyre a Jobbik, egyszerűen szimpatikusak, na. Sajnos becsusszan az MSZP is, a geriátria fejlődésével még néhány választást kihúznak, aztán viszont remélem kipusztulnak. Az utolsó néhány tucatnak majd csinálhatnánk Ópusztaszer mintájára egy Óleninváros nevű rezervátumot, ahol ragasztgathatják a tagsági könyvbe a bélyegeket, énekelhetik a Munkásőr-indulót, és a rezervátum vegyesboltjában élelmiszerjegyre vásárolhatnak. Ha meg unatkoznak, akkor két csapatra oszolva játszhatnak, az egyik csoport a kulák, a másik meg üldözi őket.

Nyolc év szemetét kell kihordani majd áprilistól, kemény meló lesz. Gyurcsány már kimutatta a foga fehérjét, habzó szájjal fognak fröcsögni és gyűlölködni, ahogy azt kommunistáéktól megszokhattuk. Néhány száz(ezer) vén hülyénél sikeresek is lehetnek. Ami engem aggaszt, hogy mit keresnek ott a fiatalok? Merthogy olyanokat is látok a "kitelepülés" elnevezésű bolsevik megmozdulásokon. Nomen est omen, ha végre elindulnának Phenjanba, valamivel beszállnék a repülőjegyükbe... De komolyan: mi visz rá egy huszon-, sőt tizenévest, hogy a baloldalt támogassa szavazatával, sőt munkájával is? Ez egyértelműen a szülők, nagyszülők felelőssége. Egy nyolcvanas, kilencvenes években született fiatalnak fogalma sincs arról, mi történt itt a Rákosi-, majd a Kádár- érában, sőt számukra már a hazug ígéretekkel hatalomra jutott, majd a szegényeket tovább nyomorító Horn-kormány is történelem. Mint ahogy az is, hogy Medgyessy Péter 2006-ra ígérte az eurót. Most ugyan 2010-et írunk, de hát tudjuk hogy a kommunista és az igazmondás nem feltétlenül szinonimái egymásnak. Ráadásul az idő megszépíti az emlékeket, hiszen a jelenlegi bandához képest Horn, de még Medgyessy is valahol a Grál-lovagok magasságába emelkedik.

Szóval Viktor: számíthattok a szavazatomra, de aztán kőkeményen húzzatok bele: azt hogy kiknek van börtönben a helyük, tudjuk mindannyian: szeretnénk is ott látni őket. Első lépésként nem rossz. Isten áldása kísérje munkátokat.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: választás belföld

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr311802044

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fletó száll a dallal 2010.03.03. 00:18:07

A napokban került fel ez a videó Youtube-ra. Ferenc legszebb pillanatait örökíti meg. Szerintem tíz pontos a videó alatt a zene! Több karaktert nem érdemel, tehát kocsmában a tv felhangosít hátér zaj lezár ÉS:    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása