HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Elvis orvosa

2010.01.15. 20:28 Vámpír\\\'08

Valami görögnevű fasz azt mondja a mai Blikkben, hogy ő volt Elvis orvosa. Jó. Bár fogalmam sincs, hogy Elvisnek mi szüksége lett volna orvosra, mondjuk hogy oké. De nézzük a hülyeségeit:

Először is: Elvis él. Ez olyan tény, mint a katolikusoknak Jézus feltámadása. Csak éppen biztosabb. Mit mond a barom? Először is, hogy 1977-ben tízezer (!) receptet írt fel a Királynak. Ha ez igaz, és ő orvos - akkor adja vissza a diplomáját. A Király ugyanis abban az évben, augusztus 16-án távozott közűlünk. Hogy hová és miért, azt majd megtudjuk idejében. De tízezer recept hét és fél hónap alatt? Az napi átlagban kb. 45 recept. Ha mást sem csinál, csak ír és pecsétel - akkor sem fér bele az időbe.

Aztán... Zöldhályog... Nézd meg a Király utolsó koncertjéről készült videókat: elég ha beírod a youtube-ban hogy Elvis last concert, oszt jönnek a találatok. A hangja maga a csoda, a szeme pedig ragyog. Ráadásul, a legutolsó fotót egy rajongó készítette róla, a távozása előtti estén: a Király éppen az autóján érkezik vissza Graceland-be, és barátságosan int a fotósnak. Zöldhályoggal, persze...

Cukorbetegség... A BBC filmje - szintén '77-ben készült - mutatja, ahogy Elvis indul a szinpadra. Megigazítja a haját, és kortyol egyet a Coca Colás pohárból. Nem, nem Light. Piros pohár. Cukorbeteg, persze.

Szegény öreg görög igyekszik egy kis pénzhez jutni, hát próbálkozik. Tegye. Csak éppen Elvist hagyja ki belőle. Ő a mi Királyunk, a mi Megváltónk. Drága Dr. Nick: akármit írtál fel a Királynak, akármit terjesztesz róla, Ő él, és amikor eljön az ideje, visszatér. Addig pedig velünk a hangja, és a technikának hála velünk az arca, a tekintete, a mosolya. Kicsit kevesebb Retsina, Dr. Nick. És higgyél, ahogy mi: a Király visszatér.

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr321675471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása