HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Focimix

2009.12.04. 09:31 Vámpír\\\'08

Csak így mixben, egyben nézzük a legfontosabbakat.

Ugye a legütősebb hír: Dzsudzsák és a Real Madrid. Nos, jelen pillanatban semmi konkrétum, úgyhogy egyelőre csak annyit, hogy Balázsról a képességei és a szorgalma alapján bátran kijelenthető, fog ő még nagyobb csapatban is futballozni, mint a jelenlegi PSV. Azonban most talán még korai lenne a váltás. Eindhovenben nagyon megy neki, nem csoda hogy felfigyeltek rá, azonban ha Madridban a padon üldögélne lelassulna a fejlődése, ami egyébként látványos. Amikor tavaly januárban kikerült Hollandiába, engem meglepett hogy már az első meccsen, kezdőként milyen remek teljesítményt nyújtott. Az idén pedig egyértelműen vezéregyénisége, legjobbja csapatának. Amúgy nagyon drukkolok, hiszen  mekkora büszkeség lenne ha magyar futballista játszana - játszana! - a királyi gárdában... Hajrá, Balázs!

A Debrecen-MTK meccsről túl sokat nem tudok mondani, a jó átlagot megütötte. Ami feltűnt, hogy megint milyen kevesen voltak, másrészt meg sajnáltam Hídvégit, aki egyáltalán nem rossz futballista, és elég ritka hogy egy emberen menjen el egy meccs. Általában a futball csapatsport, most azonban a Debrecen annyival volt jobb, amennyivel az MTK egy Hídvégivel rosszabb. Ezzel együtt most már így azt mondom, hogy most már a Lokit tartom a bajnokság legnagyobb esélyesének, hiszen nem szakadtak le nagyon a megerőltető ősszel, tavasszal pedig már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk. Remélem nem lesz nagy kiárusítás a télen, mert nem lennék meglepve ha Kula bácsi, Rudolf, Czvitkovics felkeltette volna valakinek az érdeklődését, és akkor jövőre is lehet magyar csapat a BL-ben.

Bundaügy. Mostanában ritkábban veszek Sportot, holtszezonban csak erőlködnek hogy valami érdekességgel eladják magukat. Ma megvettem, unaloműzőnek a HÉV-en jó lesz. Hát semmi konkrétum, változatlanul. Nem akarom megbántani a Vasas szurkolóit, szerintem ők is elismerik, hogy az égvilágon semmi meglepetés nincs abban ha Kecskeméten kapnak egy ötöst, Zalaegerszegen meg négyet. Ha fogadtam volna, biztosra vettem volna hogy mindkét meccs fix egyes. Erről ennyit, aztán itt van még az U-válogatott focisták kihallgatása, de erről is csak annyit tudunk hogy lesz. Amúgy meg aljas dolognak tartom az ilyen célozgatós-csöpögtetős dolgokat, vagy vádoljanak meg valakit nyíltan, vagy nem, de például a "P. Tibor"-féle célozgatások ártatlanokat is gyanúba sodorhatnak, bár lusta voltam megnézni az Adatbankban, hány P. Tibor is található jelenleg az NB I-ben.

Kiderült még hogy Lothar mellett más jelöltek is vannak a Fradi edzői posztjára, meg hogy a győri Völgyivel és a paksi Szabóval akarnak erősíteni. Ütős kis csapat lesz, annyi szent...

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr811573076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása