HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Kedves Mikulás!

2009.11.18. 08:49 Vámpír\\\'08

Tegnap egy bevásárlóközpontban jártam, mostanában nem nagyon szoktam, mivel kőkemény fogyókúrában vagyok - immár nyolcvan kiló alatt stabilan, bizony ám! - és ha csak megérzem valami kajának a szagát, kedvem volna rögtön beleharapni valamibe, vagy akár valakibe...

Aztán látom hogy már ezer százalékkal dübörög a karácsony, mikulások, fenyők mindenütt (tudod, az igazi Fenyő december 27!), szóval gondoltam összeállítom én is Neked a listámat:

- az első kívánságomat tudod.

- aztán hozd vissza végre Elvist.

- aztán szeretnék egy Toyota Tundrát, meg ha már, akkor ahhoz kellene egy grátisz üzemanyagkártya is.

- aztán mivel remélhetőleg lesz nyár is, legyen még mellé egy Toyota Solara is. A színt mindkettőnél rád bízom, lila azért ne legyen.

- aztán legyen bajnok a Fradi, mondjuk lehet hogy ezt már Te sem tudod elintézni.

- aztán egyéb nincs, másnak is jusson valami.

Ígérem, kirakom a tejet (Landmilch 3,5%-os, nem valami teszkós szlovák szar) meg a sütit (saját sütésű lesz és ígérem finom), szóval gyere, gyere, gyere! :)

Szólj hozzá!

Címkék: személyes ünnep

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr781533650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása