HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Jobbik program

2010.04.08. 17:08 Vámpír\\\'08

Tegnap este hazafelé egy kedves lány nyomta a kezembe a szórólapot, és még szebb jövőt is kívánt hozzá, amit szívből kívántam viszont, de a szebb jövő számomra a Fidesz kétharmadot jelenti már 12 éve. Na mindegy. Viszont a villanyoson volt időm átnézni "A Jobbik kormány első tíz intézkedése" pontokat. Naszóval:

1.) Eltörlik a mentelmi jogot, egyetértünk.

2.) Adó- és járulékcsökkentés - persze, remekül hangzik, csupán a miből, és minek a terhére hiányzik.

3.) A devizahiteleket forintosítják, ennek költségeit a bankokra terhelik - na, ez egy remek ötlet, mondjuk ha az összes kereskedelmi bank kivonul az országból, az izgalmas lesz.

4.) Az energiaszektor nemzeti tulajdonba vétele - egyetértünk.

5.) Megadóztatjuk a multikat - ja, őket alapból illik gyűlölni mostanában, hogy nagyjából ők adják a kenyerünket, annyi baj legyen, ha nem tetszik, majd kimennek ők is. Mi meg élünk boldogan, míg meg nem halunk.

6.) MSZMP csúcsvezetők luxusnyugdíjának visszanyesése, többi nyugdíjas közötti szétosztása. Remekül hangzik, de mivel pár száz még élő emberről lehet szó, újra be kellene vezetni a kétforintost hogy jusson belőle mindenkinek. Ráadásul törvényi alapja se nagyon van, de ebbe ne menjünk bele mélyebben.

7.) Szociális jellegű segélyek közmunkához kötése, szociális kártya - egyetértünk. Bár ki fizet mondjuk egymillió, szorgalmasan gereblyéző közmunkást?

8.) Földtörvény módosítása - egyetértünk.

9.) Csendőrség - egyetértünk, mondjuk úgy '44 nyaráig semmi gond nem volt a csendőrséggel. Azután viszont lenne egy kis magyarázkodnivaló, de hát ugye.

10.) Az elszakított nemzetrészeken élő magyaroknak állampolgárság - egyetértünk.

 

Igenám, csak amiben egyetértünk, az a csendőrséget leszámítva benne van a Fidesz programjában is. Amiben meg nem, azok olyan veretes marhaságok, hogy csak na, viszont ettől Jobbik a Jobbik.

Én úgy gondolom, hogy vasárnap a Fidesz a legjobbik, aztán jöhet a Jobbik. Csak ne túlzott mértékben, mert én nem szeretném megérni, hogy Morvai köztársasági elnök asszony előtt remegjek, vajon melyik pecsétjéhez nyúl rám vetve jóságos tekintetét?...

Szólj hozzá!

Címkék: választás belföld

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr581905032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása