HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Csak hogy legyen egy friss...

2009.11.07. 10:51 Vámpír\\\'08

...bejegyzés mára is...

Amilyen szar idő volt tegnap este, olyan volt reggel, mondjuk legalább az eső nem esett... Öcsém úgy tűnik elfelejtette, hogy normális országban hajnalban hajnal van, merthogy fél hétkor ébresztett a telefonjával, szombat lévén voltam már barátságosabb is vele...

Aztán qtyasétáltatás, szegény fülig sáros lett, körbejártuk a környéket, egyetlen ismerőssel sikerült találkozni. Mivel nem dohányzom, meg amúgy is tél van, a mai sörözés elmarad, úgyhogy megnézhetem végre mindkét meccset a tévében. Hogy el ne felejtsem, tegnap nem hatott rosszul a kedélyállapotomra az Újpest veresége, bár mondjuk megérdemelték volna a döntetlent. Érdekes egyébként az Újpest, hiszen magyar szintem minden posztra van jó játékosuk, időnként látványos is amit csinálnak, mégis beleszaladnak néha a késbe - na, nem a Videoton elleni vereségre gondolok, mert az otthon is beleférhet éppen, de mondjuk a Paks, a Kaposvár, vagy éppen Őszentsége csapata ellen már nem nagyon engedheti meg magának a bukást, aki a bajnoki címre tör. Lehet hogy itt is a brit mester a probléma? Bár minden Újpest-ellenszenvem dacára sem merészkednék odáig, hogy akár csak egy lapon is említsem McStayt a mi drága Bobbynkkal... :)

A jójáték.hu-n törölték a betűvető ranglistáját, így most egy napig én álltam az élen, tegnap már visszacsúsztam az ezüstérmes pozícióba, de az sem rossz.

És hát persze békés, boldog november 7-ét mindenkinek, az ötvenes években este jött november hetedike apó, lefüggönyzött autóban, de nem hozott, hanem vitt - leggyakrabban aput, aki aztán vagy hazajött, vagy nem... :)

Szólj hozzá!

Címkék: személyes foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr281506691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása