HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Mi lesz a Debrecennel?

2009.11.06. 14:36 Vámpír\\\'08

Kezdjük az elején: még valamikor a nyáron azt írtam, hogy nem valószínű hogy a Loki bejuthat a BL-be. Mea maxima culpa - bejutott. Azóta játszott négy mérkőzést, hátravan még kettő. A mérleg: nulla pont, viszont egyszer sem kellett lehorgasztott fejjel leballagni a pályáról.

Hála Platini reformjának, a Bajnokok Ligájába mostantól nemcsak a tőkeerős nagy nyugati klubok, hanem a bajnokok is bejuthatnak. Lehet legyinteni a könnyebb sorsolásra, ám ne feledjük: a DVSC hat selejtezőjéből ötöt nyert meg, és ez előtt csak kalapot lehet emelni. És talán még a BL-ben is kerülhettek volna könnyebb csoportba.

Én nem is a BL-től féltem őket. Játszanak még két meccset, Lyonban a franciáknak áll a zászló, de itthon a Liverpooltól el lehet csípni egy pontot. Kerestek egy csomó pénzt, a játékosok ismertségének, ázsiójának sem tett rosszat ez a mérkőzéssorozat, hiszen biztos vagyok benne hogy a Fiorentínának oda-vissza gólt rúgó Coulibaly nevét most már Franciaországban is megtanulták - amit valószínűleg senki sem ismert amikor az ottani negyedosztályban, munka mellett futballozott.

Herczeg András remek munkát végzett ezzel a kerettel. Ezek a srácok amire képesek, kihozták magukból, és ha nincsenek a peches erősítések (Szélesi és Feczesin sokáig sérült volt), valamint a sérülések (Mátéval és Mészárossal biztosabb lenne a védelem), akkor még ennél is többet kihozhattak volna ebből az őszből.

Most már viszont érdemes a hazai bajnokságra is koncentrálni, hiszen nem emlékszem, mikor veszített két meccset egymásután a hazai élvonalban a DVSC. Most, a BL-be jutással egy kicsit ők is "Fradi-lettek", ellenük mindenki maximálisan felszívja magát, mindenki kettőzött erővel küzd, hiszen a Loki skalpja immár sokat ér. Ez is eredmény, ezt is maguknak köszönhetik. Kívánom hogy ne kelljen újra 14 évet várni az újabb BL-részvételre, és persze kívánom hogy a Liverpool ellen meglegyen végre a pont is - a játékkal eddig sem volt gond.

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr721504806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása