HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Értékelés értékelés

2010.03.19. 22:34 Vámpír\\\'08

Ferencünk értékelt. Legyek teljesen őszinte, jó ez így. Hiszen ha mi értékelnénk őt, azt úgy hívnák hogy lincselés. Az meg se nem trendi, se nem európai.

Ferencünk a demokráciát félti Orbán Viktortól... Hát. Most aztán ha nem lenne ilyen kurva késő, elkezdhetném hogy hát édesapám, a te pártod tiporta sárba a friss demokráciát 1947-49-ben, a ti pártotok terroristái voltak Szamuely és Ságvári, ti kényszerítettétek emigrációba a Főméltóságú Urat, ti gyilkoltátok meg Hóman Bálintot, a haverjaitok meg Apor püspököt, aztán beszélhetnénk még Nagy Imréről, Mansfeld Péterről, vagy Wittner Mária szűk tizenöt évéről, de tudod mit? Ne tegyük.

Egyszerűbben is lehet téged értékelni. Ehhez mindössze Stephen King Rémkoppantók című könyvét lapoztam fel. A pontos értékelés a 456. oldalon található: "............................!" - üvöltötte Dick Allison.*  Nos, nagyjából ennyivel pontosan értékelhető a mai beszéded, meg úgy összességében az egész politikusi teljesítményed, az egész lényed.

De lesz majd még egy értékelés, úgy pár hónap múlva. A hallhatatlan Csóré Béla művész úr egyik veretes slágere úgy szól hogy "Hallod ember, mit beszélnek rólad: három évre be akarnak zárni..." No, persze egy slágerszöveg nem mindig pontos, a rím miatt lemaradt két szótag: a "tizen".

 

* - Ha valakinek esetleg nincs kéznél a könyv, szívesen megküldöm e-mailben az értékelés pontos szövegét. :))

Szólj hozzá!

Címkék: választás belföld

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr181853504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása