HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Pofám leszakad

2010.03.09. 12:05 Vámpír\\\'08

Mint ahogy majd' leszakadt már a pofája néhány (néhány?!) játékosnak, aki összetalálkozott Dragóner Attilával meccs közben. Erre most azt mondja Short mester, hogy Angliában eleve így tanítják felugrani a játékosokat. Hát gratulálok, most már tudom hogy miért nem csípem az angol focit. Hozzátéve, hogy mostanában szegény Dragónerre jár rá a rúd, nem is tudom hányadik arc, orr, satöbbi törése volt már. Egyszerűen tudomásul kell vennie hogy rá már "utaznak" a játékvezetők, neki még tisztábban kell játszania, mint másoknak, különben még jó pár pont mehet el a kiállításain. Kár érte, mert amúgy jó, válogatott színtű védőnek tartom, és kiváló embernek.

Viszont Rajczi Péter nagy pechje, hogy föltalálták a videót. Merthogy ő bizony elég szépen végiggyalogolt az eléheveredő Tamás bátyán, aki viszont nem sérült meg. Namármost ez legfeljebb enyhítő körülmény, de a szándék azért ott volt, Rajczinál sem először.

Úgyhogy ha én volnék Retteghy, akkor Dragóner egy meccs - ez amúgy automatikusan jár is neki, Rajczi meg mondjuk három, de hát rettegjen ő Retteghytől - nem szokásom valakinek a nevével viccelődni, de egy fegyelmi bizottsági elnöknek ez telitalálat. :)

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr941823665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása