HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Hétvége az NB I-ben

2010.03.07. 13:04 Vámpír\\\'08

Hát kezdjük persze a Fradival: háromgólos előnyről nem nyerni, az bizony meglehetősen sajnálatos hogy finoman fejezzem ki magam, de nézzük a pozitívumokat: Végre van egy csatár Ferenczi mellett, Elding nem egy nagy durranás, de eddig két meccs alatt háromszor volt jó időben jó helyen, másfélgólos átlagot pedig sehol sem kell megmagyaráznia egy támadónak. Az is jó hogy végre idegenben, egy jó csapat ellen is bátor támadójáték és gólok jellemezték a Ferencvárost, ehhez az ősszel nem igazán voltunk hozzászokva. Dragónert valaki megtaníthatná tisztán felugrani, 36 éves, talán még erre a kis időre is érdemes lenne. Jó, most ártatlan volt, de hát már úgy állnak hozzá a játékvezetők. Körülbelül mint Dombi Tibihez, aki mostanában már akkor sem kapna 11-est, ha mindkét lábát egyszerre törné el a védő a 16-oson belül, és erről elsősorban ő tehet... Morrison kezezése viszont hülyeség volt, és betetézte a bajt, a Zalaegerszeg annál sokkal jobb csapat hogy idegenben kettős emberhátrányt ki lehetne húzni ellene. (ZTE-Ferencváros 3-3)

Győr-Vasas: az ETO most semmit sem mutatott a múlt heti remek teljesítményéből, a Vasas viszont a múlt héten sem volt rossz, sőt dícséri őket hogy a Nyíregyháza elleni borzalmas végkifejlettől sem roppantak össze. Szegények, ha 88 percig tartana egy meccs, akkor már hat pontjuk lenne a tavasszal, így csak egy, de távolról sem reménytelen ez a csapat. Az ETO viszont nagy esélyt szalasztott el, véleményem szerint bár messze még a vége, de a most elveszített két ponttal valószínűleg kiszálltak a bajnoki címért folyó versenyből... (ETO-Vasas 1-1)

...ugyanúgy mint az Újpest, de hát: akármennyire is hangoztatják az összetartást, a lelkesedést, azért állandó létbizonytalanságban nehéz csak és kizárólag a focira koncentrálni. Közeoes Kecskeméttől kaptak ki, s persze ha Kabát egészséges, nyilván más a helyzet, de hát egy ember hiányát egy bajnokesélyes csapatnak meg kellene tudni oldania. És hát Rajczi csúnya szabálytalansága is a Győr ellen az idegesség, a feszültség számlájára írható, hiszen különben ilyet nehezen tud megmagyarázni egy sportember. (KTE-Újpest 2-1)

Azt hogy Halmosi remek futballista, eddig is tudtuk. Szerintem jól döntött hogy a Hull kispadja helyett a Haladás kezdőcsapatát választotta, eddig két meccs - két remek teljesítmény, ezzel sokkal könnyebben fogja tudni eladni magát a nyáron. Bogdanovics meg bizonyította, hogy nagypapakorban is lehet valaki jó és veszélyes csatár, tulajdonképpen kettőjükkel volt jobb a szombathelyi csapat a Kaposvárnál. (Haladás-Kaposvár 2-1).

A Diósgyőr nem rossz, és biztos vagyok benne hogy Tornyival megússzák a kiesést. Nem is kell szégyenkezniük, két jó és szoros meccset játszottak a bajnokság két toronymagas esélyese ellen, ennél már csak könnyebb meccsek jönnek majd. A Videoton meg igazán jól össze lett rakva, és van olyan erős a kerete, hogy ha a kezdőcsapat gyengélkedik, akkor legyen valaki aki a kispadról beállva tudja eldönteni a meccset. Én - jelenleg, jósolni azért még nem mernék - összeszedettebbnek és erősebbnek látom őket mint az idei Lokit, szerintem meglehet történetük első bajnoki aranya. (DVTK-Videoton 0-1)

Álmomban sem gondoltam volna hogy a Honvéd kiüti az MTK-t, de megtörtént. Nem tudom... Kispesten minden jónak tűnik, szép stadion, biztos anyagi háttér, a csapat viszont nem alakul, még olyan tekintélyes szakember mint Sisa Tibor sem tudott csodát tenni velük. Ezt a meccset azonban nem kell magyarázniuk, annál inkább a másik oldalon a védelemnek, és elsősorban Filipovics kapusnak, örök vita, hogy mi a fenének kellenek ilyen szintű légiósok Magyarországra, főleg kapusposztra, ahol azért jól állunk tehetségekkel... (Honvéd-MTK 4-1).

Nyíregyháza-Paks: Tököli majdnem mindig jó egy gólra, aztán nagyjából ennyi volt a Paks játéka. A Nyírségiekben viszont most már nagyon ott van az eredménykényszer, s ha ettől begörcsölnek, megpecsételődhet a sorsuk. Pedig Szentes remek edző, de hát kérdés, jó döntés volt e teljesen kicserélni a csapatot a télen, egy új csapat felépítése mindig hosszabb folyamat, s amire készen lesz, nehogy késő legyen... (Nyíregyháza-Paks 1-1).

Na, hát ma még Pápa-Debrecen, igazi futballistákkal a csapatokban (Szűcs és Bárányos az egyik, Rudolf, Varga, Czvitkovics a másik oldalon), a hazaiaknál egy fiatal, tehetséges, fanatizálni tudó edzővel, a másik oldalon pedig a bajnoki címre hajtó, rutinos csapattal, jó kis meccs várható, véleményem szerint nagy csatában, de azért nyer a Debrecen. Majd meglátjuk, érdemes lesz megnézni.

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr651815937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása