HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

My Valentine

2010.02.14. 10:39 Vámpír\\\'08

Tök jó, itt a Valentin-nap, tökegyedül. Erről ennyit, mondjuk hogy le van szarva, hülye amerikai ünnep és kész, így mindjárt könnyebb... :)

Amúgy: sok-sok meló, egyelőre bírom, és a jövő hét végére talán már itt a tavasz! Mi kellene még a boldogsághoz?

Mostanában jól elhanyagoltam a beírásokat, de hát ha egyszer nem történik semmi... A telefon nem csöng, mailt nem kapok, egyszóval vége, vége, vége, annyira jó hogy ilyen könnyű engem elfelejteni. De igyekszem én is. Úgyhogy maradjunk abban, jövő héten tavasz - és talán fociszezonkezdet is - na hogy ezt egybe kellett-e így írni fogalmam sincs. A lényeg hogy tavasz, foci, sör - aztán valahonnan kerítünk majd egy csajt is. :) Jelenleg a sorrend úgy néz ki hogy 1.) Cher, 2.) a Mentalistából a főnökasszony, 3.) a Terminátor sorozatból a Terminátorkislány. Egyik sincs túl közel, de hát merjünk nagyot álmodni... :)

Azért akit érint és érdekel, annak boldog Valentin napot mára: mindenki becsülje meg, ha van kit szeretnie. Én már csak tudom.

Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr381756655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása