HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Elment a nap...

2009.12.21. 21:30 Vámpír\\\'08

...táskájába tevén ügyeit, gondjait, csend lesz talán...

Sajnos, ma egész nap csend volt, bár Ő itt volt - mint fénykép monitorom falán, de hát...

Istenem, hogy hiányozhat valaki ennyire, egyetlen nap alatt... Hogy a francba, hányszor mondtam neki, hogy hízzál már el, növesszél bajuszt  vagy mit tudom én, csak ne legyél ennyire csodálatosan szép, mert így mennem kell, rohannom kell, ugranom kell ahányszor csak hívsz, és ha valaki megmérné a pulzusom vagy a vérnyomásom, amikor meghallom vagy meglátom Őt - vajon azonnal az intenzívre kerülnék-e?

Ketten vagyunk a szobában. ....... és én, ....... mint fénykép monitorom falán.

És most ez még így is marad. Hány napig még, bele se akarok gondolni. Nem, ez túl sok így.

Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr121614411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása