HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Bocsi, Zsófi

2009.12.21. 21:33 Vámpír\\\'08

Szóval nekem két kutyám van. Az igazi, az első és egyetlen vár rám tudom, és hamarosan (?) minden Elvis-koncert előtt hatalmasakat sétálunk majd együtt, de itt a földön is van egy, Zsófi, aki a múlt héten veszett el.

Mivel kutya nélkül egy napig sem bírom, hát amire holnap hazajövök, várni fog egy kis szőrgombóc, egyelőre még név nélkül, a lényeg hogy lány, bolognese és a kép alapján gyönyörű. Aztán ha Zsófi hazatalál, hát lesznek ketten. Ha meg majd megyünk arra a bizonyos Nagy Koncertre - Frankie Lymon, Buddy Holly, Fats Domino, és persze Elvis Presley - akkor leszünk négyen. Szép kis csapat, és remélem, sokáig várunk majd az ötödik társra...

Szólj hozzá!

Címkék: személyes kutya

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr161614426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása