HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Jó kutya, rossz kutya, hülye ember

2009.12.16. 09:19 Vámpír\\\'08

Először is kezdjük a legrosszabbal: tegnap este hat óra körül elveszett Zsófia, a kutyám. A Vörösvári úton, a Rendelőintézet környékén. Ő egy másfél éves bolognese szuka, enyhe harapáshibával, vékony testalkatú, nyírott szőrű, chipje van, regisztrálva is van. Hát... Várjuk haza nagy szeretettel, ígérem hogy dupla adag kaját kap hazatérése örömére...

A másik kutyás már vidámabb: reggel a 49-esen ül egy lány, mellette egy helyes, középtermetű kutya, mint kiderült hét hónapos. Egy vénasszony képes volt előremenni szólni a vezetőnek, hogy ott egy kutya szájkosár nélkül. A vezető szólt hogy kellene rá, de a lánynál nem volt. Végül is nem szállt le, én meg szelíden megjegyeztem, hogy a harapós vén dögre kellene az a kosár. Gyűlölöm azokat, akik gyűlölik a kutyákat. Egy ismerősöm klasszikus mondása szerint: Kutya nélkül lehet élni, de minek?!

Szólj hozzá!

Címkék: kutya

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr791601525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása