HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Előre vörösök

2009.11.27. 11:22 Vámpír\\\'08

Kinyitom az újságot, ott vigyorog a vörös szegfű, hogyaszongya "csökkentjük a távhő áfáját". Óriásplakátról csap pofán hogy "csökkentjük az adókat". Szóval, megkezdődött a kampány rendesen.

Kíváncsi vagyok, hány hülye él ebben az országban. A teljes lakosság körében a tegnap esti híradó (Echo TV) szerint 9% az MSZP szavazók aránya. Ez bizony sok, ennyiből már egy komoly járvány is kirobbanhat, utoljára pedig Horthy dolgozott ki eredményes vakcinát kommunistajárvány ellen, rögtön kettőt is, mindkettő hatékony volt és gyors, viselték ők pedig a Pronaicum és a Hejjasicum márkanevet, hogy latinozzunk is egy kicsit.

Jelenleg viszont ott tartunk, hogy a Párt - így nagybetűvel csak ők hívják magukat - az utolsó két választást megnyerte. Nem csalással, nem kékcédulázással, hanem népbutítással, félrevezetéssel, hazugságokkal.

Csökkentitek a távhő áfáját? Ti adtátok el a közszolgáltatókat idegen multiknak, akik aztán kiszívták az utolsó csepp vért is az emberekből. Elképzelhető a mai jövedelmi viszonyok mellett, hogy egy 69 m2-es panel fűtésszámlája idén januárban 47 ezer forint volt? Megvan a csekk, bizonyítékként ha érdekel valakit. És mikortól csökkentitek? Véletlenül 2010 januárjától, ami a februári számlában jelentkezik először, áprilisban meg választás.

Csökkentitek az adókat? Köszönjük. Csökkentettétek a 2006-os választások előtt is, aztán visszaemeltétek. Aztán, jött, hogy akinek nem tetszik, el is mehet innen. Járulékcsökkentést is ígértetek, azt is emeltétek. Aztán amikor teljesen kiürült a kassza, hiszen sokba kerül hogy még a harmadrangú haveroknak is ezer négyzetméteres kérókra valót kelljen lecsippenteni - érdekes, senkinek sem tűnt fel, hogy majd' mindegyik kommunista főnök milliárdos? -, akkor beismertétek hazugságaitokat, de annyira nem voltatok úriemberek hogy vegyétek a kalapotokat és félreálljatok. Majd most utánatok dobjuk.

Hazudni mindenki szokott, magam is, beismerem. De azért valahol meg kell húzni egy határt. Emlékszik még valaki, amikor Deák után szorosan második legbölcsebb Ferencünk keményen kikérte magának a választási vitában, hogy honnan veszi Orbán Viktor azt a marhaságot hogy ők vizitdíjat vezetnének be? "Elnök úr, ön úriember, vonja vissza!" Na, ebben már volt egy kis igazság: Igen Ferikém, ő úriember, ti viszont nem voltatok azok. És amikor már Horn Gábor is leszűrte neked a tanulságot az eredményekből, te még akkor is kapaszkodtál a székedbe, hogy aztán amikor már mindenképpen menned kellett saját szánalmas kis klónjaiddal töltsd be az utánad támadt űrt.

Ráadásul ti gyávák is vagytok, de nagyon. Nekem se rokonom, se boldog ősöm Mesterházy Attila, de volt pofátok őt odatenni miniszterelnök jelöltnek. Vigye el ő a balhét, legyen övé a rendszerváltás óta legnagyobb bolsevik vereség felelőssége. Ti meg Lendvai elvtársnővel, akinek egyébként sokat köszönhetek fogyókúrámban, hiszen ha csak a hangját meghallom már felkavarodik a gyomrom, és az egész bűnbandával szépen kibekkelitek amíg mi eltakarítjuk a szart. De most nem így lesz: nyolc év elkúrásaiért, hazugságaiért, lopásaiért, sikkasztásaiért fogtok felelni jövőre. Zuschlag elvtárs nem sokáig lesz egyedül. Kár hogy Berkesi András már nincs közöttünk, remek regényt írhatna a börtönben folyó aktív, illegális pártéletről. De ne felejtsétek, enyhítő körülmény mindig van, a bíróság bizonnyal a javatokra írja majd, ha legalább az utolsó hónapokban nem okoztok több kárt. Javuljatok meg, segítünk majd benne titeket.

Szólj hozzá!

Címkék: belföld

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr731556026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása