HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Ráncos vénasszony

2010.03.31. 08:57 Vámpír\\\'08

Mindennap a hirstart.hu-n kezdem a netezést, már persze a hódító után. Nem rossz, ugyanakkor utálom a szivatós címeket, az ember odakattint, aztán kiderül hogy valami tök érdektelen téma, körülbelül úgy csinálják a címadást mint a moziban, hogy számos olyan filmet sikerült már megnéznem, amelynek csak a címe volt izgalmas.

Most például van egy link, hogy http://www.femina.hu/sztar/hirek/shirley_maclaine_75_eves_oreg_plasztika
borzasztó, Shirley McLane ráncos vénasszony lett! Úristen! Borzasztó! Ezt a szörnyűséget!

Aztán a képekből kiderül, hogy egyrészt 75 éves, másrészt nem plasztikáztatja magát, így aztán egy teljesen kellemes külsejű hatvanasnak tűnő hölgyről van szó.

Na, ezután megnézegettem magamat is a kulcstartómban - szuper találmány, egyik fele Elvis, másik fele tükör - és boldogan konstatáltam, hogy bizony én még nem nagyon nézek ki többnek tizennyolcnál, na jó, legyen huszonkettő. Oké, huszonöt, de ez tényleg a vége! :) Egy kedves kolléganőm, akit évek óta nem láttam, miután rákérdezett hogy hány éves vagyok, kedvesen közölte hogy egy "tizest letagadhatnál, Zolikám!" Igencsak fanyar mosollyal köszöntem meg, mert én tizenötöt szeretek letagadni, na. Ami azt illeti, szükségem is van rá. Vagy akár nincs is: mert ha Lenin azt mondta, hogy a kommunisták különleges anyagból vannak gyúrva, hát lehet, nem vitatkozom vele. De hogy mi, jampik különleges anyagból vagyunk gyúrva, az egészen bizonyos: egyszerűen nem öregszünk, na. Ez nem genetika, hanem a rock and roll - és persze személyesen Elvis - csodája. És ha egyszer netán mégis meghalok, na bumm: "Mennyboltba visznek a jampi angyalok..."

Nem lessz az olyan rossz, majd úgy X év múlva, valamikor. Addig maradok tizen, na jó, huszonakármennyi. :)

Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr941883186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása