HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Nabazdmeg... (Horoszkópok)

2010.02.27. 11:04 Vámpír\\\'08

Halálra unom magam ebben az okádék időben, csak háromkor kezdődnek a meccsközvetítések, az ebéd kész, úgyhogy horoszkópokat böngészgetek...

Íme a mai horoszkópom a blikk.hu-ról:

"Komoly elhatározásra juthat párkapcsolatát illetően, önzetlenül segíthet valakin, aki pácba került. Szívébe mély érzelmek költöznek."

Marha jó... Én azon dolgozom gőzerővel hogy kiköltözzenek a mély érzelmek, aztán kiderül hogy beköltöznek. Állat.

Na sebaj, nézzünk egy másikat. nlcafe.hu:

"Kövess el ma mindent annak érdekében, hogy az anyagi helyzetedben tisztán láss! Lehet, hogy kicsit összekuszálódtak az utóbbi időkben a szálak. Szánj ma kis időt arra, hogy ezeket kibogozod, de ne idegesen ülj neki, mert akkor nem fog sikerülni a tisztázás! Ha úgy érzed, nincs hozzá türelmed, akkor inkább halaszd el, mert annak semmi értelme, hogy felhúzd magad!"
 
Ez már nagyobb rendben van... Ha én azt most nekiállnék elmesélni hogy mekkorát szoptam tegnap pénzügyileg, akkor külön szerver kellene a blogomnak... Maradjunk annyiban, hogy elméletileg egy zsák pénzem van, a gyakorlatban úgy kuporgatom össze napok óta a cigarettáravalót. És el tetszett késni a szólással, ezen már tegnap felhúztam magam, de nagyon... :)
 
Na, aztán nézzük még az astronet.hu-t, végül is az "hazai pálya:
 

"Teljesen belemélyed a hétvégi teendőkbe. Semmi másra nem jut ideje, csak dolgozik. Pedig nem szabadna két végén égetni a gyertyát! Ne meneküljön a nagy érzelmek elől, élvezze az életet."

Ez sem rossz... Dolgozni eszem ágában sincs, a nagy érzelmek elől viszont menekülnék, de nagyon. Éppen azért mert élvezni szeretném az életet. :)

Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr611794310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása