HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Sikerélmény

2010.02.18. 19:06 Vámpír\\\'08

Hát végre itt a tavasz! Olyan undorodó kárörömmel nézem ahogy olvadozik az a rühes hó, ahányszor lemegyünk bagózni az udvarra, egyre több látszik ki a barna földből, déltájban már a zippzárat sem kellett felhúzni a kabáton, tehát ez nagy pozitívum. Aztán ma lapzárta, és az utolsó órákban sikerült elnyomni egy oldalt, végre siker, ráadásul az első kézzelfogható az új helyen. Mert ami még csak alakul, az alakul, majdra még a zsidó sem ad - mondta erre boldogult emlékezetű nagyapám.

Szombat nagy nap lesz, először fogok leballagni Törpekutyával, már visszaszámolok, mert nagyon-nagyon hiányzik a kutyázás, a reggeli és az esti séta, a kis beszélgetések a qtyásokkal, satöbbi. Ráadásul olyan szép ez a kis dög, hogy hihetetlen, majd lesznek képek is. Mondjuk most megfürdettem, így aztán készültek olyanok is, amely alapján nem hogy hatvanezret, de hatezret se nagyon fizetne érte a kutya sem. Na, ez ám most állatul ide illő szólás volt. :)

Remélem hogy most már beindulnak szépen lassan a dolgok. Munka van, pénz most már csurran-cseppen, jól állunk áprilisra is, ami meg nincs, arról nem beszélünk. Merthogy amint van egy kis siker a munkában, rájöttem: igazából ez az öröm számomra. Ahogy számolok vissza, már tervezgetem hogy ha minden csillagzat szerencsésen áll össze, mikor ülhetek be a Fluence-omba? (Vagy a C3-ba?) Mert kedvenc írómnak, akinek minden könyvét, minden mondatát, minden szavát imádom, egyvalamiben nincs igaza: szerinte az új autó illatánál csak egy jobb van: a punci. Én viszont - szagoltam már sok mindent :) - azt mondom: a francia újautók illata jobb, a legtöbb újautóé ugyanolyan jó. Na mondjuk egy Dacia vagy egy Toyota szaga újonnan alulmarad ebben a versenyben, de hát abból van kevesebb. :) Mondjuk, egy Plymouth Fury is kedvemre való lenne: hívhatnák Christine-nek őt is, és a csajomat is. Meg mutatok még egy kedvencet, sajnos a nyáron lőttem egy amerikai hirdetési újságban, azóta biztos elkelt már, pedig... ...Hát basszus, annyiba kerül mint itthon egy Suzuki Swift. De hát ma ne morogjunk. Csak hát nehéz nem belegondolni, hogy ha egy ilyen kocsi ajtaját nyitom ki egy hölgynek, már a beszállásnál a kilincsre akasztja a bugyiját... :)

Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr11771295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása