HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Alvás, iwiw, horoszkóp

2010.02.06. 10:29 Vámpír\\\'08

Kialudtam magam végre rendesen: már a Gyilkos elmék közben elnyomott az álom, s kilenc után ébredtem. Nem rossz, persze mindehhez kellett némi segítség. :)
Na de tekintsünk optimistán a jövőbe: állítólag már csak két hét van a télből, az iwiw-en a csajok és pasik alkalmazásban bejelölt egy profi, ámde felettébb kellemes külsejű kurva hogy tetszem neki - úgy száz-százötven dolcsira saccolnám a sikeres randi költségeit, plusz az extrák. Persze még mindig jobb, mert legutóbb egy férfi tetszését sikerült elnyernem, ami ugyan megtisztel, megtisztel, de hát azért mégis.

Ráadásul most így unalmamban megnéztem a horoszkópjaimat, azok is csupa jót mondanak, főleg szakmai téren és főleg szombatra és vasárnapra, amikor garantáltan nem dolgozom, maximum egy porszívózás erejéig. Úgyhogy horoszkóp kipipálva, és mivel "no woman" így "no cry". Akkor viszont vidám hétvégét mindenkinek!

Ja, és két hét múlva elméletileg már a bajnokság is indul, már ha mondjuk ma nem esik le az az újabb húsz centi hó amiről ugatnak. Tavaszt akarok. Itt és most, azonnal.

Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr51733537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása