HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Nahát

2010.01.18. 18:18 Vámpír\\\'08

Szóval reggel... Izgulok, izgulok, így aztán sikerült úgy megborotválkoznom, hogy kis híján átvágtam a torkomat, sebaj, valahogy elállt a vérzés...

Kishölgy csúcsédes volt reggel is, napközben is többször hívott, egyszerűen imádnivaló volt ma. Imádom is, szó se róla.

A melóhely meg szintén kellemes meglepetés, sok régi ismerős, és mind nagyon kedvesen fogadtak, a munka sem lesz borzasztó, most már csak tavaszodjon, a franc esne ebbe a lucskos, vizes hóba.

Na hát Isten-Isten, Isten éltesse a Piroskákat, meg a farkasokat is, persze.

Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr541682670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása