HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

5-3

2009.11.30. 09:34 Vámpír\\\'08

Tegnap néztem az idény utolsó előtti bajnokiját, szerencsém volt hogy az első perctől láthattam. Úgy tűnik nemcsak a csapat, hanem a debreceni közönség is belefáradt már egy kicsit az idénybe, hiszen ahhoz képest hogy egy jól teljesítő, a mérkőzés előtt dobogós Zalaegerszeg volt a vendég a november végéhez képest egyáltalán nem rossz időben, bántóan kevesen voltak a lelátókon.

Pedig remek első félidőt láthattunk, szép gólokkal, felszabadult, ötletes futballal. Mindkét oldalon voltak persze szép számmal védekezési hibák, de nekünk nézőknek, főleg a semleges nézőknek remek szórakozást nyújtott a sok gól.

Egyébként érdekes kérdés, hogy ha két szupercsapat találkozik, akkor minek kellene lenni a helyes eredménynek? 0-0 vagy 10-10? Mire megy a világ legjobb csatársora a világ legjobb védelme ellen? Azt hiszem, ez hasonló kérdés mint hogy miben tartanál egy mindent feloldó folyadékot? (copyright by Moldova György)

Az jutott még eszembe, hogy a Loki milyen szerencsés a feketézésben - hogy egy bon-mot-tal éljek. Mármint hogy a színesbőrű futballistákkal, sőt úgy általában a külföldiekkel. Maradva a többinél, hány nevenincs botlábú román fordult már meg nálunk, a Lokinak viszont olyanok jutottak mint Gojan, Ilea vagy Sumudica. A feketék pedig... Jó áron, biztosan nagy nyereséggel adtak túl Sidibén és Kouemahán, erre most szereznek Franciaországból egy targoncás srácot, aki úgy munka mellett futballozgat, aztán remek gólokat lő a Fiorentínának, itthon meg egyszerűen megállíthatatlan. Elég nagy összeget mernék tenni rá, hogy nem Debrecenben fog megöregedni, s hogy sokkal többért fog elkelni, mint amennyiért szerezték. Nem tudom hogy a Lokinál kinek a szemét dícsérik ezek az igazolások, de hogy nagy hasznot hajt vele a csapatnak, az biztos.

Így aztán nyílt marad a bajnokság a tavaszra, most már biztosnak tűnik hogy a Videoton-Újpest-Debrecen hármasból lesz valaki a befutó, én a DVSC-re tippelnék. A Videotonnál még alakul a csapat, az Újpest mindig képes összeroppanni a teher alatt, a Debrecen viszont az ősszel sem maradt le, tavasszal pedig már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk. Az én tippem úgy nézne ki hogy 1. Debrecen, 2. Videoton, 3. Ferencváros, utóbbi tipp csak úgy becsületből... :)

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr121562551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása