HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Megint Matthaus

2009.11.27. 15:55 Vámpír\\\'08

Ezúttal a Ferencváros edzője nem lesz, ismerve őt. Persze hetekig lehet lebegtetni az infókat, a Nemzeti Sportból is több fogy, megértem én, itt a holtidény, valahogy el kell adni a lapot márciusig, amikor folytatódik a bajnokság.

A Ferencvárosnak most aztán pont nem Matthausra van szüksége. Tud hozni újabb szponzorokat? Bassza meg, ne hozzon. Egyrészt állítólag biztos a tulajdonosi háttér, stabil anyagi lábakon áll a csapat, tessék megerősíteni a játékoskeretet, eljutni az európai kupák valamelyikébe, ott is produkálni valamit, és akkor majd jönnek a szponzorok szépen, maguktól, akár válogatni is lehet köztük. A Ferencváros meg talán Matthaus nélkül is név az európai futballban.

A Fradinál most egy új csapat kell, erre ígéretet is tett a tulajdonos. Hagy ne soroljam, kik azok akik a jelenlegi játékoskeretből nem ütik meg az Üllői úton mindig magas mércét. Sokkal rövidebb lenne azok listája, akik bizonyították az ősszel hogy megérdemelten húzhatták fel a zöld-fehér mezt.

Új csapatot kell építeni, méghozzá azonnali eredménykényszerrel együtt, hiszen a Magyar Kupából sikerült szégyenletesen kizuhanni az MTK-fakó ellenében, a bajnokságban meg jelentős a ponthátrány, egyszerűen nem lehet többet hibázni. Ráadásul játszani is kellene, mert az ősszel sem a szerzett pontok száma volt a legkiábrándítóbb, hanem az elképzelés nélküli, céltalan lődörgés a pályán. Akárhogy töröm a fejem, még a győztes meccsek közül sem emlékszem egyre sem, amelyik után a mutatott játék is elégedettséget okozott volna a három pont megszerzése mellett. Olyan edző kell tehát, aki a csapatépítés mellett egyszerre képes eredményeket, és a játékban is fejlődést produkálni. Ez pedig nem Matthaus, aki eddig még sehol sem alkotott maradandót. Itthon is tele vagyunk tehetséges, sokra hivatott fiatal edzőkkel - Aczél, Véber - , kár hogy mind újpesti kötődésűek...  De ha már nagy név kell, itt van Détári, megérdemelné már egyszer az igazi, nagy feladatot.

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr881556642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása