HTML

Vámpír Hírlap

Ez Vámpír napi frissítésű, érdekes blogja. Lesz benne foci, aztán foci, politika, foci, kutya, foci, kultúra, autó, foci és számos egyéb érdekes téma. Néha személyes is, dehát az csak nekem érdekes... Várom az olvasókat! "Adj vért - Ebédet adsz!"

Friss topikok

  • Vámpír\\\'08: Gratulálok, szeretett Vámpírom! :) (2010.02.15. 19:10) Szuperrekord!
  • Vámpír\\\'08: A morális válság valóban jó kifejezés. Sok minden együtt hozta ezt össze. Pl. mondták, hogy a Frad... (2009.11.07. 21:19) Néhány szó a Fradi-botrányról

Linkblog

Ma reggeliztem...

2009.11.19. 08:59 Vámpír\\\'08

...ami nagy szó, merthogy dübörög a fogyókúra, 80-ról viszont már nagyon nehezen megy lefelé. Viszont pokoli jól esik néha bűnözni egy kicsit, a McDonalds reggelijei nem képezik az egészségtudatos táplálkozás csúcsát, de finomak. Igaz lehet, hogy az ételekben igazából a koleszterinnek van olyan jó íze? :)

Új parancs érkezett: Legyél jó és türelmes! Ígérem, nagyon-nagyon fogok igyekezni, csak hát nem könnyű... De muszáj jónak lenni, jön Santa Claus és a Karácsony, és ki szeretne üres harisnyát találni reggel a kandallópárkányon? Ja, bocs, elfelejtettem, nincs kandallónk...

A türelem meg megvan, az idő szép és nekünk dolgozik, úgyhogy - úgyhogy nem is tudok nagyon mást mondani most, minthogy mosolygós vagyok és boldog - pedig ma nem is vettem be KANALAS ORVOSSÁGOT :) -, úgyhogy asszem megyek és dolgozom egy kicsit, jövő évi terveimben ugyanis egy új C3 szerepelne, ha végre magához térne a Pannon Puma, és dübörögne egy kicsit.

Maradjunk egy félig aktuális idézetnél a végére, hiszen ugyan nyári nem, de Mikulás igen:

"Nyári, nyári Mikulás

ez a lányka kész kiborulás

Én vagyok a hull a pelyhes,

Hulla szerelmes, sose türelmes,

Nyári, nyári Miki-Mikulás."

Annyit kell csak javítani benne hogy nem Miki, viszont türelmes. A többi stimmel. :)

Szólj hozzá!

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirhirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr441535977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása